16-09-05

D-DAY

Een laatste goeiemorgen vanuit Woumen !
Zoals gisteren reeds gezegd waren de verwachtingen hooggespannen voor het moment suprème : !!!!!! DE GROTE PLAYBACKSHOW !!!!!!
Twee speciale gasten, in flashy disco-outfit, waren speciaal uit Amerika overgevlogen voor de presentatie van de show : Moo (meester Steven) en Gow (juf Anneleen).
De "MooGow zegs" waren natuurlijk nooit ver weg.
Vooraleer de professionele groepen het podium betraden, was er een opwarmertje voorzien. De juffen en meesters kwamen met hun pony's en zwarte tok de mooi versierde zaal binnengereden. Ze dansten, nu toch al een beetje gelijk, op een leuk liedje over gele en rode bananen !!
De toon voor deze slotavond was meteen gezet en de plankenkoorts bij de kinderen was grotendeels verdwenen. Wat we daarna te zien kregen sloeg werkelijk alles : van Samson en Gert, M-Kids en Spring over naar waterscooters, goosebumps en andere Xink!s ... De sfeer zat er goed in en kende, net voor de pauze, een heuse apotheose toen Siebe, Thys en Jari witte servietten uitdeelden in de zaal. Op de tonen van "Le Connemara" ging iedereen, zwaaiend met de serviette, zowaar uit de bol !
Tijd voor een welverdiende verfrissing !
Daarna kregen we nog een schitterende diabolo-demonstratie en vele andere leuke dansoptredens. Het spreekwoordelijke dak ging er bijna af !
De leerkrachten hadden ook nog voor een begin- en slotlied gezorgd en daar willen we u het luidkeels meegebrulde refrein zeker niet van onthouden.
"En we zijn met z'n allen op ponykamp,
een weekje zonder school dat is echt geen ramp,
we leren ponyrijden en doen ook veel aan sport,
en lukt het niet, het geeft niet, het staat toch niet op 't rapport,
iiiin Wouuuuuumen.
Tijd voor nog een halfuurtje free podium en de kinderen ontpopten zich tot echte dansfreaks.
Hoog tijd voor het tandenpoetsen en dan .... bedje binnen. We kunnen u verzekeren dat, na een bewogen maar vermoeiende dag, de oogjes en snaveltjes heel vlug dicht waren en zo was de laatste nacht een feit.
Héél vroeg uit de veren dan maar want er moest voor het ontbijt nog zeer veel gebeuren : (te zware)valiezen pakken en verhuizen, de lakens aftrekken en kamers proper maken.
Na het eten schoven we nogmaals door naar het ganzenbord, de fietsbehendigheid en ook de tok werd een laatste maal opgezet. En Fatima reed deze week, voor het eerst zonder zijwieletjes, als een ware Flandrien doorheen het domein. Proficiat, Fatima!
De weergoden waren ons voor het eerst niet echt gunstig gezind, maar toch werd er lustig gespeeld en geoefend.
Tijd voor het allerlaatste middagmaal : ....FRIETJES....
Maar nog is het ponykamp nog niet voorbij want we besluiten deze fantastisch geslaagde week met een laatste rotatie.
Rond 16u15 zouden we hier graag vertrekken. We verwachten u, beste ouders en symphatisanten, om en rond half zessen aan school, want de vermoeidheid begint stilaan zijn tol te eisen en de valiesjes zijn nu echt wel te zwaar om zelf te dragen !?!
 

TOT TON éé 


We houden er ook nog aan om onze oprechte dank uit te spreken naar het oudercomité van Vurste en Baaigem en de SWG van Asper voor hun financiële en morele steun ; naar Carine en Ingrid voor de opoffering van hun vrije tijd als telefoniste van de "hot-lines" ; naar Pascal en Christophe van SPITSRADIO ; naar juf Helene voor het ontwerp van de website ; naar onze directeur voor zijn onvoorwaardelijke steun achter dit project ; naar de verweesd achter gebleven collega's van de Vierklaver voor hun flexibiliteit deze week en ... naar de hier aanwezige collega's en kinderen voor de schitterende samenwerking en de supertoffe sfeer. Onze dank gaat vooral ook uit naar u, ouders, om ons deze week uw kinderen toe te vertrouwen !!! En aan al diegene die ik vergeten zou zijn ...... ook heel erg bedankt !
Verder willen we voor de allerrrrrrrrrrrlaatste maal de groetjes doen van iedereen hier naar iedereen daar !

CIAO,
meester Steven

11:20 Gepost door Het ponyklas-team | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

eindbalans Onze Tom is heel enthousiast teruggekomen ; het ponyrijden vond hij heel plezant (alhoewel hij een flinke buil overgehouden heeft aan een kleine val) en de nevenactiviteiten vielen ook erg in de smaak.
Ik geloof dat hier woorden te kort schieten om onze appreciatie hiervoor uit te drukken. Ik wil geen personen vernoemen want ik zou er vergeten maar ik wil iedereen die op enige manier betrokken was bij deze organisatie heel hartelijk bedanken.
Onze activiteit ttz website dagelijks lezen en radio beluisteren + groetjes overbrengen was bovendien ook erg leuk.
WELBEDANKT !!!

Gepost door: pessemier-willems | 16-09-05

1000 X PROFICIAT Een boeiende verslaggeving ! Een dikke proficiat aan Steven !
Nu nog de website 'up to date' brengen en jullie ex-bos-,zee-, ponyklasser en ex-webmaster en ex-collega Pierre wordt een
gelukkige gepensioneerde!
Groetjes en so long.

Gepost door: Pierre De Roose | 17-09-05

De commentaren zijn gesloten.