15-09-05

donderdag 15 september

Een heel goeie morgen allemaal aan het thuisfront. Opgewekte gezichten alom bij de kinderen , ook al bloedden vele blauw-zwarte en paars-witte hartjes toch wel even.
Niets nieuws hier onder de zon  ..... of toch ons vriendje, die deze week constant op de afspraak was, liet het nu toch even afweten en maakte plaats voor wat druilerige motregen. Geen nood echter want na een alweer stevig ontbijt (ik onthoud u deze keer de gebruikelijke opsomming) stonden we paraat om er in te vliegen.
De groepjes werden nogmaals doorgeschoven naar ponyrijden, oriëntatielopen en curieuzeneuzetocht.
Deze middag kregen we aardappeltjes met kip en ... spinazie voorgeschoteld en iedereen proefde, al dan niet met lange tanden, van Popeye's lievelingskost!
Vannamiddag komen er alweer een resem nieuwe activiteiten op ons af : een groepje zal voor de laatste maal het draven perfectioneren, een ander groepje speelt een heel leuk ganzenbordspel op en rond het domein en de laatste groep kinderen test zijn/haar acrobatie in een fietsbehendigheidscircuit. Daarna is er ook nog tijd voor een kort fietstochtje! U leest het : het is alweer "fun" troef.
In de vooravond mag iedereen nog een klein beetje sleutelen aan de act voor de grote, ongelofelijk formitastische PLAYBACKSHOW.
Ook het leerkrachtenteam zal zijn beste (dans)beentje nog moeten voorzetten, want gisteravond liepen de pasjes ,op z'n zachtst gezegd, nog niet echt vlot. Zou ook hier enige vermoeidheid in de rangen sluipen of zijn de motorische capaciteiten van sommigen niet echt Fred Astaire-achtig te noemen? De avond zal uitsluitsel brengen!!
We kijken er alvast verschrikkelijk naar uit en ik kan jullie verzekeren ... de kinderen ook.
Verder wil ik jullie, in naam van het volledige team hier, bedanken voor de spontane enthousiaste reacties op onze website. (ik geloof dat we de kaap van 600 aan het overschrijden zijn)
Ook jullie gabbers fleuren nog steeds op bij het zoveelste mailtje, briefje of kaartje van thuis uit!!
Verder de traditionele groeten van iedereen hier aan iedereen daar !!
 

Ciao,
 Henny Huisman
alias
meester Steven

14:25 Gepost door Het ponyklas-team | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Wie mist wie? Het doet deugd te horen en te lezen dat alles daar zo fijn is want ik denk dat wij onze kleine uiteindelijk nog meer missen dan hij ons, door al die reuze-activiteiten hebben ze de tijd niet eens om ons te missen.
De verslagen op radio en het net zijn een mooi initiatief, volgende keer misschien nog wat foto's erbij.
Alvast vele groeten aan allen en in het bijzonder aan Egon uit het nu toch natte Asper en zet jullie beste dansbeentjes maar voor.

PS Laten we ook Ingrid en Carine niet vergeten die toch weer een deel van hun vrije tijd spenderen met het telefoon-onthaal. Oprechte dank.

Gepost door: Henk & Anita | 15-09-05

bijna terug thuis Iedereen veel plezier gewenst daar op ponyklas het lijkt tot nu toe alvast best gezellig te zijn geweest!! Alvast vele groeten aan Jasper V. en zijn kamergenootjes, gisteren was je luid en duidelijk te horen op de radio. Amuseer je vanavond en tot morgen.

Gepost door: werner & sabine evelien en sofie | 15-09-05

foto's we vinden het uiteraard ook jammer dat we geen foto's kunnen bijvoegen maar de PC in woumen laat dit helaas niet toe.
geen nood echter, binnen een paar weken vinden jullie alle actie kiekjes terug op de website van de school
tot ton
de leerkrachten

Gepost door: carnor | 15-09-05

Voor Kilian Peire allo Kiliantje, hier is bonpapa: amuseer je je goed met de pony? is hij braaf?Mijn paard was een beetje stout gisteren !! Wij missen je heel veel !! dikke kusjes van Marraine en Bonpapa

Gepost door: Bonpapa | 15-09-05

zopas kennis gemaakt Hallo;
Heb zopas van jullie weblog gehoord via een neef van me: Paul Vanlook.
'k heb enkele van jullie dag-verslagen gelezen; ik zie dat jullie daar een fantaaastische tijd hebben. Blijkbaar hadden heel wat mama's en papa's en zelfs opa's er ook bij willen zijn.
Jullie zitten niet zover van waar ik woon. Woumen ligt hooguit een 20-tal km van Veune waar ik woon.
Nog veel succes met jullie ponyklas en veel blijvende leuke herinneringen eraan.

groetjes;

Johan

PS: ik zal voortaan elke dag jullie wedervaren volgen ;-)

Gepost door: Johan Duyck | 15-09-05

hallo reggie jammer dat het regend hé
geen klagen de eerste helft goed weder gehad de rest moet je maar binemen hé
verder groejes aan heel de bende
tot laters pépé henri

Gepost door: henri | 15-09-05

Vele groeten en plezier voor de playback avond !! Heel leuk om al die nieuwsflashjes te lezen, ik wou dat ik terug 10 jaar was dan kon ik eens meegenieten van al dat leuk gedoe !!
Ik wens iedereen een fijne avond toe met het afsluitend playback feestje !
Gene zal wellicht niet willen dansen, wie weet trapt er één op zijn tenen en zal ie wel springen, héhe
Ook groeten voor de leiding en webmaster, tot morgen aan school !!

Gepost door: Dirk Dupré | 15-09-05

Oprecht bedankt Wij houden eraan de 5 leerkrachten oprecht te bedanken voor de geleverde inspanningen deze week.Waarschijnlijk was het zeer vermoeiend voor de kinderen maar wellicht nog meer voor de leerkrachten met , naast het begeleiden van de diverse dagaktiviteiten , ook nog alle nevenaktiviteiten ( radio , verslagen ,... ) erbij. Maar vanop het thuisfront was het heel aangenaam om volgen zowel op de radio als op de PC.BEDANKT

Gepost door: Hans en Lieve | 15-09-05

dank voor alles graag willen we de leerkrachten bedanken die de tijd voor one twee bengels kelsea en amberdawn waarschijnlijk nooit meer gaan vergeten hopelijk hebben ze een hel heel leuke tijd gehad als ponyrijdsters en clowns
groetjes van papa Stan en mama Dawn

Gepost door: stan en dawn | 15-09-05

Anoniem Jullie zijn goe bezig mannen doe zo verder

Gepost door: Anoniem | 16-09-05

De commentaren zijn gesloten.